Idemyldring i nr 9



mandag 17. august 2015

Ute dusj på hytta

Hei alle sammen. 

Vi har vært på hytta igjen i helgen og kost oss i finværet. Min kjære fikk koblet på utedusjen. 
Den gamle kranen på hytta som han skulle koble slangen til, hadde rustet og falt ned, når han holdt på. Da måtte vannet kobles fra, for vannet fosset jo ut. (Jeg så det ikke selv, for jeg sto på badet inne og hadde akkurat dusjet ferdig, etter en treningstur. Godt jeg var ferdig med å dusje).
Han koblet på en ny kran som egentlig skulle brukes et annet sted. Noen ganger skal man ha litt flaks og ha ting liggende. 

Ute dusjen bestilte jeg fra en rørbutikk i Karlstad, og den er bare for kaldt vann. Jeg synes den ble så kuul:-). 


Ute dusj på hytta




Vi har snekret sammenn noen planker som vi kan stå på, og satt fast utedusjen på treet i nærheten av plattingen der vi soler oss. Jeg skal etterhvert lage en form for skjerming, men det må bli et annet år. 

Til og med farge på hageslange har jeg tenkt på. Den er grå. Jeg synes ikke det er noe fint med gult og grønt på en hageslange, så jeg fant en som var grå på Clas Ohlson. I mine øyne, kan detaljer være viktig. 


Ute dusjen er satt fast med bånd rundt treet, slik at treet ikke skades.





Dusj hode

Dusj hode er slik man ser i en tak dusj. Jeg ønsker meg en slik hjemme også.




Vi hadde et fantastisk fint vær i helgen, og jeg så lite skyer på himmelen. Ute dusjen fikk jeg også prøvd, og den var fin. Den blir nok enda finere når det er midt på sommeren og varmere i luften. For vannet var kaldt ja, og luften litt kjølig:-). 

På søndag bestemte vi oss for å reise en annen vei hjem og kjørte innom Klässbols Linneväveri. Det ligger ca 20 min fra Arvika senter. Der ble det litt handling og vi koste oss ute med en god sen lunch i nærheten. 

Håper dere også har hatt en flott helg.


Klem fra Anne Line






fredag 14. august 2015

Chilliene vokser og gror.

God fredag alle sammen. 

I våres plantet jeg chilli frø, og  dem har vokst og kost seg gjennom sommeren. Den ene chillien tok jeg med på hytta i Sverige, den andre har stått hjemme i sommer. Det er første gang jeg har plantet chilli og det er artig å se når dem vokser slik. 

Chilli




 Det blir flere chillier på denne planten.



 Lange og smale chillier



Chilli plante nr 2


Chilli plante nr 2 har en annen form på chillien

Chilien er kortere og bredere.




Chilien kommer ut fra blomsten


Ønsker dere en flott helg med disse bildene. 


Helgekos fra Anne Line








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...