Idemyldring i nr 9lørdag 27. september 2014

Endring av stuen

Hei godtfolk. Dette er første helgen vi er hjemme siden i våres, bortsett fra når jeg har hatt arbeidshelg. Alle helgene har vært brukt på hytta i Sverige. Det er så godt å være litt hjemme igjen.

Her i huset skjer det mye om dagen. Sønnen min på 21 år, har kjøpt leilighet i nærheten av der vi bor, og han overtar leiligheten neste fredag. Var med han på befaring i går, og det er en fin og stor leilighet. Han har spurt meg om å hjelpe til med innredningen, og det har jeg med glede sagt ja til. Han ønsker gjerne å overta sofaen vi har i dag. 

Innkjøp av ny sofa, trenger endring av vegg/farge i stuen.

Vi har kjøpt ny sofa til stuen, og det er en tre seter, som ryggen kan legges ned på hvert sete. Vi har også kjøpt med en godstol med to paller, som er lik sofaen. Utfordringen er at den blir grå(mørk). Vi vet ikke helt når vi får den, men det kan ta noen uker til. 
Utfordringen blir at jeg har caffe latte farge på veggen i stuen i dag. Den passer til sofaen som står der nå, men vil nok ikke passe til den nye sofaen, som kommer. 

Vet du om en fin farge, tapet, som kan passe til mørk grå sofa? Har du andre tips til hva jeg kan gjøre med stuen/vegger i dag? 

Slik er stuen i dag. 
Denne sofaen på bildet, skal sønnen min overta. Håper han overtar den amerikanske gyngestolen og trillebordet også. 
Sofabordet skal selges.

Dette sofabordet kostet 3.990,-kr som nytt. Lengde 1.22, dypde 76, høyde 50.

Håper å få et par tusen for det i dag. Vet du om noen som trenger/ønsker et slikt bord? Gi meg gjerne tilbakemelding. Jeg har ikke lagt det ut for salg enda. Nå er det litt frokost her i huset, før vi skal rydde bort hagemøbler og vannfontenen i hagen. 

Ønsker dere en riktig god helg


Høstklem fra Anne Line 


4 kommentarer:

 1. Så godt å ha sønn i nærheten :) blir moro å hjelpe han. Når du spør om farge til stuen din så tenker jeg bare på kalk grå- så du kan jo sjekke den ut :) har kommet mange nye fine farger nå i høst.

  Her driver jeg å vaske kjøkkenskap og skuffer- må gjøres en gang i blant det også.

  God søndag klem fra Monica

  SvarSlett
 2. For en spennende tid! Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir! Uten å ha noe konkret forslag å komme med tenker jeg at det kanskje hadde passet med en tapet med brede striper vertikalt i hvit/grå for eksempel? Tusen takk for hyggelig kompliment både for tekst og resultat på innlegget mitt om soverommet vårt. Dere er jo absolutt ikke tapt bak en vogn dere heller, som har pussa opp så fint på hytta! Det er dessverre ikke alltid jeg er så flink til å legge igjen kommentarer, men jeg er inne og kikker skjønner du ;) Satser på at det blir lettere nå når kveldene er mørkere! God ny uke til deg! Klem L

  SvarSlett
 3. Dette blir spennende !!
  Har akkurat malt stuen min i TÅKEDIS fra Lady og er kjempefornøyd.
  Den er ikke for lys og heller ikke for mørk, bare grå.
  Sjekk gjerne innom bloggen for å se :)

  Lykke til. Gleder meg til å se resultatet av ditt valg !!

  Heidi

  SvarSlett
 4. danke für die schönen bilder und liebe grüße von angie aus deutschland, die ein schönes wochenende wünscht!!!

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...