Idemyldring i nr 9søndag 8. februar 2015

Nytt vaskerom


Hei alle sammen. I helgen har jeg hatt fri og fikset på vaskerommet som straks er ferdig. Vi har valgt å gå for et lyst vaskerom. 


Nytt vaskerom

Pynt og stilleben kan også brukes på vaskerom. Når man skal sette opp stilleben, har jeg hørt at man skal tenke oddetall som 3,5,7 også videre, og sette dette  i grupper. Jeg er ingen ekspert, så vet du om dette stemmer?

Under vaskepulver boksene har jeg valgt å bruke filtbeskyttelse, slik at det ikke riper opp benkeplaten. Slike får du kjøpt flere steder. De er runde eller firkantet i forskjellig størrelse.  Lyst og hvitt vaskerom

Vi har valgt veggplater for våtrom og Ikea skap. Det mangler en skuff som skal på plass. Skuffen må skjeres ut først, slik at vi får plass til rørene under skuffen.  Jeg liker den lyse og nordiske stilen. Den forbinder jeg også med litt treverk.  På bildet under kan du se litt detaljer i tre.

  Jeg ønsker å kjøpe pumpesåpe og håndkrem som har treverk på flasken. Foreløpig har jeg ikke funnet noe, men leter fremover. Vet du om noe slik?Lys og duftflaske.

Lysene er kjøpt på europris og duftflasken er kjøpt på Strømmen storsenter.


Ellers har jeg kjøpt en del bokser som jeg kan ha div såper og flasker i. Disse har jeg både i høyskap og i skuffer. På denne måten får jeg oversikt og et fint system i oppbevaringen. Før og etter bilde av vaskerommet får dere også

Ønsker dere alle sammen en riktig fin morsdag videre. Her i huset skal vi ha god mat og kake litt senere i dag. 
Søndagsklem fra Anne Line

2 kommentarer:

 1. Så flott vaskerom, ryddig og oversiktlig
  med flotte detaljer:)
  Det er noe som sier at man skal plassere
  ting etter oddetalls-prinsippet, men gjør hva du
  føler deg komfortabel med:)

  Ha en fin søndag videre:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Det ble forskjell det :) Altså det vaskerommet misunner jeg deg- men jeg unner deg det også. Det er kjempefint og praktisk :) Blir jo bare å vaske masse tøy på deg nå så koselig som det er der :)
  I de små skuffene er det maldonsalt, sukker, linfrø, solsikkefrø og gresskarfrø- ikke veldig kaffe relatert- så får skifte ut det innholdet der :)

  God kveld klemmer fra Monica

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...