Idemyldring i nr 9søndag 27. januar 2013

Vårt koselige kjøkken og litt stue

Mens vi må vente noen måneder før våren kommer, har jeg fått ryddet på kjøkkenet og litt i stuen. Når det først ble gjort, måtte jeg jo ta noen bilder med kameraet. Samtidig fikk jeg også brukt noe av kunnskapen jeg har fått med meg på fotokurset som jeg har gått på. Jeg ser jeg har en del utfordringer enda, når det gjelder å ta bilder. Samtidig synes jeg det er så flott å se alle interiørbloggere der ute, som tar så klare og fantastiske bilder. 
Her er noen bilder jeg har fått tatt i dag.


KjøkkenetBildet over har jeg prøvd å lage litt lysere, på bilderedigering programmet Ipyccy. 


Litt nærmere bilder på noe i kjøkkenet


Her er kaffemaskinen som vi er så glad i. Når bildene ble tatt så de ganske klare ut, og når jeg la de inn på PC var de ukare:-(. Jeg endrer ofte bildene til halve størrelsen på paint, før jeg laster de ned. På den måten tar de ikke så mye plass på bloggen. Selv om de er uklare, legger jeg de ut allikevel. Hvis det er noen som har noen gode forslag til å få klarerer bilder, tar jeg gjerne i mot det, med takk.


Glass etasje oppbevaring.

Denne ble kjøpt i en interiørbutikk på Jessheim storsenter i øverste etasje. Jeg synes den er praktisk ved at man får plass til div. i høyden. Jeg har blant annet kaffebønner og ris i denne. 

Lysfat

Mens vi venter på våren, har jeg skiftet lys på fatet og fått inn litt rosa. 
Litt av stuen vår.
På sofaen har jeg lagt på et hvitt pledd, slik at jeg får det lysere. Man trenger ikke å kjøpe ny sofa. Samtidig er det koselig med puter og lys. 

En av putene

Denne puten kjøpte jeg på Noll 54 i Charlottenberg(Sverige). Flott ikke sant. Tenk så flott damene pyntet seg på denne tiden:-). Men det var kanskje ikke så praktisk.


Noen nye rosa lys har jeg fått på fatet, slik at man kan tenke at det går mot lysere tider. Jeg gleder meg til våren og ser frem mot den. 
Interiør bøker

Jeg har fått noen interiørbøker etterhvert. Disse er gull hvert når man ønsker inspirasjon og har planlegging på gang i hus eller hytte. Samtidig har det også blitt en del interiørblader med årene. 

Nå skal min kjære og jeg sette oss ned å planlegge på hytta, for der er det mye som må gjøres.  En god kopp macchiato  må til under planleggingen.Med disse bildene ønsker jeg alle mine lesere en flott søndag videre. 

Klem fra Anne Line


1 kommentar:

 1. Heisann:)
  Jeg fant bloggen din på facebooksiden Tips & Inspirasjon til hjemmet. Veldig koselig blogg du har - legger meg til som følger jeg:)
  Veldig koselige bilder av stue og kjøkken, du har et lunt og flott hjem:)

  Ønsker deg en finfin helg:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...