Idemyldring i nr 9mandag 26. mai 2014

Arbeidet går fremover på hytta

Jeg håper dere har hatt en fin helg. Vi har vært på hytta igjen og jobbet videre. Det var mye regnvær på lørdag, så maling ble uaktuelt. Men jeg hjalp min kjære med å legge paneltak inni verandaen. 

Veranda før og etter.Som dere ser, har det blitt tak inni verandaen. Vi ble ikke ferdig fordi det ble tomt med materialer. Min kjære handlet mer materialer på søndag mens jeg fikk bort all taksteinen som lå foran hytta. Taksteinen på bakken ser dere på det øverste bildet. Etter all jobben, kjenner jeg at ryggen er smertefull idag. 

Andre ting som er gjort på hyttta. 


Det sto en oppvaskmasin på hytta som ikke virket. Denne fikk vi bært ut. Vi har bestemt å ikke ha oppvaskmaskin, grunnet det er koblet til sommervann fra sjøen Venern, som ikke er rent og ødelegger maskiner. 

Istedenfor har vi kjøpt inn en hylle og skuff. På hyllen har jeg vann dunk med rent vann. Når vi fikk bort vann dunken fikk vi større plass på benken. På bildet under har jeg ikke plassert vann dunken, men det er plass til den. Nå er det bare å få kjøpt inn et håndtak til skuffen.Liljekonvalen blomstrer på hytta.


Jeg fikk også tapetsert de små husene som jeg malte hvite, men glemte å ta bildet av dem. Jeg får vise dem en annen gang. 

Med dette siste bildet ønsker jeg dere en riktig god uke. Nå skal jeg trene ryggen før skal på kveldsvakt. 


Klem fra Anne Line
2 kommentarer:

  1. Takk for fine ord på bloggen . Ser dere og jobber m uterommet på hytta.blir nok supert det der, hytteliv er kos det:) klem

    SvarSlett
  2. Dere er så flinke- blir kjempefint :) Syntes hytta var fin når dere kjøpte den også men nå er det jo blitt et drømmested og høy standard er jo bare deilig :)

    Ønsker deg en vakker uke

    Klemmer fra Monica

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...