Idemyldring i nr 9



søndag 3. august 2014

Pynt og kunst ute på hytta

Hei godtfolk. For en fantastisk sommer vi har hatt. Vi har hatt så å si tre ferie uker med sol og varme. Det har vært helt fantastisk. Vi har tilbrakt de fleste ukene på hytta med maling, snekring, soling og bading. Samtidig tok vi  noen dager i Gøteborg, der det var like fint vær. I morgen er det tilbake til jobb for min del. 

Hylle på gjeste hytte veggen

Som jeg skrev i forrige innlegg om vising av hylle, som ble ferdig malt, er den nå på plass på en vegg ute på hytta. Jeg har også fått litt pynt og kunst på den.




Etter at hyllen kom på plass på gjestehytte veggen, synes jeg ikke veggen ble så tom. Synes den passet bra der. Samtidig fikk jeg gjenbruk av noe.

 I Gøteborg ble jeg inspirert av kunst og pynt rundt omkring på planter og bed. Det var så mye spennende å se. Jeg var også i noen koselige små butikker, og det ble litt handling.


Fugle kunst kjøpt i Gøteborg. Slik kunst har jeg nok ikke lagt merke til i Norge. Men så har jeg kanskje ikke sett så nøye etter heller? Jeg synes den var artig og ulik andre ting jeg har sett. 




Annen pynt ute på hytta

Jeg har laget meg en plass med blant annet en benk, for å se om dette kunne passe like ved innkjørselen på hytta. Etterhvert skal jeg få gravd opp, lagt dekke og grus på innkjørsel, parkering og denne plassen. Synes det passet bra med en benk, fugelbad og pynt her. Så det skal med tid og stunder bli lagt grus under, og benken skal lages ordentlig eller kjøpes i stein/betong. 
Det var en fin måte og teste ut på, om det kunne bli fint. Hvis ikke er det jo bare å ta det bort. Murstein hadde jeg liggende fra før.




Fuglebadet 

Det er masse forskjellige fugler på hytta, og på våren er dem veldig aktive. 




 Mer kunst kjøpt i Gøteborg.

Denne fugle kunsten ble også innkjøpt i Gøteborg og har fått plass på hytta. 




Pynt på plattingen på hytta

Det var allerede satt opp støtte for planter ved plattingen på hytta, når jeg kjøpte den. Her er det sol fra ca 9.00- 14.00. Så jeg bestemte meg for å prøve å pynte litt på denne. Trommel bordet har min kjøre tatt med hjem og jeg har fått satt på hjul på det. Det er ikke blitt malt enda. Lurer på om jeg skal gjøre det?



Øyestikker pynt på veggen.
Det er en god del øyestikkere på hytta, så derfor tenkte jeg at det kunne passe med denne pynten. 


 Clematis
Jeg tok også en tur til plantasjen i Karlstad, slik at jeg fikk kjøpt inn Clematis og en krukke.  Foreløpig har jeg kun kjøpt et par stykker, for å se om disse kan klare seg i noen år. Hvis de gjør det, blir det innkjøp av flere. 



Clematis nærbilde.
Jeg tror denne heter President. 


I dette innlegget har jeg blant annet prøvd å gi litt inspirasjon om kunst som kan brukes ute. Hva synes dere?

Jeg ønsker dere alle en riktig god søndag videre, og en god sommerferie for dem som fremdeles har det. 


Sommer klem fra Anne Line








1 kommentar:

  1. Dere er så flinke til å få det fint og koselig :) Du er så flink med farger- det er en av dine store styrker syntes jeg :) Litt av en innsats dere har lagt ned. Godt dere har fått hatt litt bare ferie også med turen til Gøteborg. Koselig by og langt fra kjedelig.

    Ønsker deg en ny fin uke - og sommeren er ikke over ennå

    Sommerklemmer fra Monica

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...