Idemyldring i nr 9tirsdag 5. mai 2015

Hage inspirasjon


Norske interiørblogger har konkurranse denne måneden som heter: ut i vår hage. Så fantastisk. Dette passer jo mitt i blinken for min del, for jeg trenger inspirasjon.

Jeg har hage både hjemme og på hytta i Sverige. Etter å ha lagt nytt tak i fjor sommer på hytta, og pusset opp gjestehytta, er det nå hage inspirasjon som står for tur. Hage koster, så da blir det fornuftig å ta litt og litt. 

Så i våres skal jeg nyte andres hager hos norske interiørblogger, og  planlegge våres, blant annet her på verandaen på hytta.


Verandaen på hytta. 
Stor tomt og mye å planlegge.Hyttene var røde, og har fikk annen farge i fjor sommer. Hytte tomten er på to mål og det er en del å planlegge. Det som er fint med hytta er at det er vekstsone 3, og her hjemme er det sone 5. Samtidig er det mye å passe på når man har hytte, for vi er her bare på våren og sommeren, når man har anledning i helger og ferier. Da tenker jeg spesiellt på vanning av planter. 
Jeg har også vannrør i bakken(sommervann)som går inn til begge hyttene. Slike ting er viktig å tenke på før man evt. skal begynne å grave. 


Dette plantet jeg i fjor på hytta.
Plattingen på hytta.

Plattingen ligger på baksiden av verandaen på hytta, og det er en del /berg/stein på tomten også. Clematisen har ikke startet å vokse noe i våres. Jeg håper den vil komme etterhvert. Hvis det fungerer kan jeg plante fler, slik at det skjermer litt til naboen.  
I våres skal jeg følge med hva andre har gjort, og nyte våren på verandaen og planlegge selv.  

Ønsker dere alle en riktig fin vår. 

Klem Anne Line 
3 kommentarer:

 1. Hei, Så flott bilde fra hytta - litt av en perle du har:-) Titt gjerne inn og vinn lunsj for 2 med glassblåsing ved Hadeland Glassverk :-) klem Siv :-)

  SvarSlett
 2. Du hadde det nå veldig skjønt allerede du,men hage (og hus/hytte) blir man jo aldri feridg med,- og det er deilig å drømme om alt man vil gjøre!!!!
  Lykke til i utfordringen!
  Tove :)

  SvarSlett
 3. hva heter beisen du har brukt på plattingen?:)

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...