Idemyldring i nr 9



tirsdag 28. mai 2013

Oppussing og endring som er gjort på hytta i ferien.

Første økt med ferie er over for en periode, og vi har arbeidet på hytta. Min kjære har vært på hytta i tre uker, og jeg har vært der en uke. Nå venter hytta og siste ferie uke på oss, i slutten av juni. Vi har fått gjort en god del, og mye mer er i vente. Ja jeg skal love dere at listen er lang over det som skal gjøres. 

Når jeg kom til hytta den 16.mai så det slik ut på det øverste bilde, og på det nederste bilde når vi reiste fra hytta på søndag 26.mai. 

Drenering på hytta.




Vi fikk koselig besøk på kvelden 17.mai fra Løten, fra familien til min kjære.(Det var jo langhelg) Mens damene reiste i butikken med barna 18 og 19 mai, arbeidet mennene for harde livet. Så flinke de var. Her er drenering ferdig,  jordhauger borte og rene heller på plass. Tusen takk for den gode hjelpen vi har fått fra Løten:-). Min kjære har også revet gulvet i kjelleren og isolert og lagt asfaltplater. 

Oppussing av bad og wc.

Jeg hadde fått kjøpt en ny wc, et forbrennings toalett. Det vil da si at, det vi gjør i fra oss forbrennes til aske. Mye lettere og ikke minst bedre å tømme aske enn avføring:-). Badet var gult og jeg ønsket at det skulle bli baby lyseblått. Så da gikk jeg igang med å skru ned ting og vaske godt med salmiakk vann. 




Før bilde på venstre side med gul farge og mulltoan. 
Etter bilde på høyre side med ny blå farge og forbrenningstoalett. 






Resten av badet.

 Her er det fremdeles maskert og jeg ble ikke ferdig før vi måtte reise hjem. Maskeringen er tatt bort grunnet teipen sitter så godt, så nå er det bare rørene som er dekt. Innkjøp av mer maling og ny maskering må gjøres,når vi kommer tilbake. Jeg trodde faktisk blå fargen var lysere enn den ble, så jeg lurer på om jeg skal velge en lysere farge neste gang. Jeg kjøpte fargen i Karlstad på Flugger. 



Ny vask og skuffer er også innkjøpt på Ikea, og jeg håper det kan bli nye fliser over veggen. Hvis ikke må jeg prøve å male de. Jeg skal ha et forheng foran varmtvanns berederen,og få tillaget noen hyller under den.


Nytt hylleskap på soverommet.

På Ikea turen ble det også et nytt hylleskap. Jeg skrudde ned de tre hyllene som allerede var festet på veggen. Det var trehyller med stål oppheng, som ikke var noe fine. 
På bildet under ser du hvordan det ble. Oppå hylla har jeg en koffert med et rødt kors på lokket, som jeg bruker som et medisinskap. Der er det plaster, paracet o.l.




Under ser dere soverommet og litt av skapet. 




Min kjære har også fått satt inn en lufteluke på veggen. Det fantes ikke en eneste lufteluke i hele hytta. Flere er kjøpt inn, og skal settes inn etterhvert. 

Nå mangler det et par fine hvite nattbord med skuffer på hver side av sengen. Jeg ønsker meg også en hvit sengegavl, men det får bli senere.

Overraskelsen kom med tette rør. 

Min kjære hadde koblet til vannet i hovedhytta noen dager før vi reiste hjem, siden han var ferdig med kjellergulvet. Det viste seg at rørene var tette der, så han skar ut en god bit av taket og gulvet i hytta. Det viser seg heldigvis at gulvet inne i hytta er tørt, så da gjelder det å finne ut hvor det er tette rør neste gang vi kommer på hytta. Men jeg har heldigvis vann på badet og i gjestehytta(gjeste stugan) 


Med disse oppdaterte bildene og oppussingen fra hytta, ønsker jeg alle mine lesere en flott uke videre. Liljekonvallen på hytta blomstret, når vi reiste hjem på søndag den 26.5.2013. 

Klem fra Anne Line





2 kommentarer:

  1. Hej Anne Line, jag tittar på din blogg emmellanåt :) Jättefint arbetet med, det glädjer mej. Under lillstugan vid den "lilla verkstaden" sitter en kran som man kan ha i olika lägen beroende vart man vill styra vattnet. Om ni vill kan jag skicka dit min sambo och kolla detta åt er?! Ha det gott, häls Petra S

    SvarSlett
  2. Så fint det er på hytta deres :) og det toalettet må da være helt toppen :)

    Nå er dere vel ferdige- ser i hvert fall helt kjempefint og koselig ut.

    Klem Monica

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...