Idemyldring i nr 9torsdag 17. oktober 2013

Høst 2013

Hallo alle sammen. Ryggen min har blitt bedre og jeg er i full jobb igjen. Nå gjelder det å trene jevnlig, slik at jeg slipper slike ryggsmerter igjen. 

Elgjakt hver høst.


Elgjakten starter 5.oktober og min kjøre reiser alltid på jakt. Jaktlaget fikk mange elg, slik at de tok noen dager pause i uken. Fredag reiste han tilbake på jakt. Når jeg kom hjem fra jobb fredag, hadde han vasket huset og kjøpt inn blomster. Så koselig. Nå kunne jeg bare nyte helgen. 

Min kjøre hadde ikke bare kjøpt inn denne flotte buketten, men to andre også. En av de sto på soverommet. Under ser dere en av bukettene. 
Elgpute

Siden jeg har en elgjeger i huset, kom jeg over denne puten i en interiørbutikk i Sverige(Chilli). Denne måtte jeg bare ha, slik at man kan vise litt personlighet på de som bor i huset. 

Tradisjonen ble brutt i år


Vi har alltid delt en halv elg selv, og pakket ned i steker, biffer, gryter og malt opp til karbonade. Helt ærlig så synes jeg det har vært en tøff jobb, å arbeide med dette til langt på natt, når man skal på jobb dagen etterpå.  I fjor spurte jeg min kjære om vi kunne få noen andre til å ta denne jobben, uten at det ble noe av. 

Men i år har vi fått noen til å ta jobben for oss, så nå ligger alt elgkjøttet i fryseren. Kjøttet er vakuumpakket og det er så godt å slippe denne jobben. 


Annet arbeid i høst.

Taket i stuen var umulig å vaske. Når vi prøvde satt kluten fast. Taket har vært sotete og stygt lenge, og nå har min kjære malt det. Denne gangen er det brukt maling som kan vaskes. Under ser dere forskjellen. Nå er taket hvitt og fint igjen. Veggene ble også vasket, slik at det er klart til jul. 
Litt pynt ute.

Det er alltid koselig med litt pynt ute. Jeg har lagt på et lammeskinn på stolen og kjøpt inn en høstplante. I helgen fikk jeg også vasket vinduer ute og klipt ned blomster i hagen. 
Nå er mye av høstarbeidet gjort, og nye lister mot jul skal lages.

Hva slags tradisjoner og personlig preg har dere på hjemmet? 

Ønsker dere en flott uke videre og en riktig god helg. Selv skal jeg jobbe hele helgen. 


Høstklem fra Anne Line1 kommentar:

  1. Så gott med älgkött. Vilken tur du har som får hem både blommor och kött. :)
    Måste också skura mina fönster, inte kul! Men när solen kikar fram syns det verkligen att det behövs!
    Ha en fin helg trots jobb.
    Kram MIa

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...