Idemyldring i nr 9søndag 27. oktober 2013

Hytte tur

God søndag alle sammen. Forrige gang jeg var på hytta, fikk gjesterommet litt nytt.  Jeg viser det først, før jeg skriver grunnen for den korte hytteturen denne helgen, som ble fra fredag til lørdag.   


Nyheter på gjesterommetJeg var innom Chilli butikken i Karlstad, og der fant jeg en flott pute. En fjærpute Synes denne var så fin, så den fikk plass på gjesterommet i hovedhytta. 

Gjestesengen med forskjellige puter.

Fra sorte til blanke knotter på skuffene.


Jeg bestemte meg for å skifte knottene på de tre skuffene som er på gjestesengen i hovedhytta. Disse kjøpte jeg i en interiørbutikk på Jessheim.

 En kort hyttetur


Jeg har bestilt et firma til å restaurere taket på gjestehytta, og de skulle nok klare å få tatt det i løpet av oktober fikk jeg høre. 
Vi reiste til hytta på fredag 25 oktober, for å sjekke hvor langt firmaet hadde kommet. Skuffelsen kom når jeg så at de ikke hadde begynt. Stillaset ligger klart til å settes opp. Så noe er på en måte begynt med da. Jeg ringte på lørdag og de skal begynne på mandag.
Vi bestemte oss derfor for å reise hjem igjen på lørdag etter litt shopping i Sverige. Denne gangen ble det en kort hyttetur og det blir ingen flere overnattinger der igjen, før til våren. Te i høstværet


Det varmet med litt te hjemme etter den korte hytte turen. 
4 kommentarer:

 1. Koselig blir det jo :). Den puten var kjempefin til de andre. Ha en koselig søndag :)

  SvarSlett
 2. Så fint på gjesterommet, liker fargene :))

  Ønsker deg en fin ny uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Hei søte du!
  Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*
  Så fint det ble! Nydelig sarte og fine farger på gjesterommet!

  Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
  Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
  Stoor klem

  SvarSlett

 4. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...