Idemyldring i nr 9søndag 3. mars 2013

Vår følelse på terrassen

En fantastisk søndag med solskinn. Jeg håper flere har nytt denne dagen ute i solen. 
Jeg rigget meg til på terrassen med saueskinn, teppe og laget meg en macchiato. I dag har solstrålene blitt nytt til det fulle. For en fantastisk vår følelse. Sønnen hadde lånt kameraet mitt, som jeg nå har fått tilbake. Så da ble det noen bilder og et blogg innlegg.


Vår følelse på terrassenHer har jeg sittet i noen timer og kost meg i dag. Må vel også si at jeg fikk en fantastisk  vår følelse. Latet ned apper fra Sverige der hytta ligger, på min nye Iphone, og kost meg med kalorier fra en god macchiato. Hjerte av løv kvisterHjerte ble laget i fjor og henger på terrasse veggen året rundt. Det pynter opp veggen, også er det jo koselig med hjerter. 


Macchiato nytes på terrassen

Noe av sneen er ikke måket bortTrekassen var kjekk å bruke som bord. Blomsten er ikke ekte, men den gjør seg godt på bordet til pynt. Kaffen er drukket opp:-)

Det er sikkert flere som har nytt en slik solskinnsdag, enten på terrassen, i skibakken/akebakken eller i skisporet. Det ble ingen ski tur på meg i dag. 

Med denne solskinnsdagen ønsker jeg dere en fortsatt flott søndag. 

Klem Anne Line2 kommentarer:

 1. Ja nå er det nydelig om dagen :) vi har brent unna gammel laminat i dag, sett tv og ryddet opp bord og et par stoler og satt i solveggen- akkurat som deg :)

  Ønsker deg en flott vår Anne Line !

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 2. Herlighet for en vårstemning - sol og god kaffe på terrassen, kan man ønske seg noe bedre:)

  Ønsker deg en fin kveld videre, og en flott ny uke:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...