Idemyldring i nr 9lørdag 30. mars 2013

Kommer kobber til å bli "hot" på interiørfronten?

Hei alle sammen

Jeg har hatt noen dager fri i påsken. Det ble ingen hyttetur til Sverige fordi jeg jobbet på langfredag til kl. 20.00. Men vi får satse på en hyttetur neste påske. 
En av fri dagene bestemte jeg meg til å ta en tur på loftet. Der fant jeg tre kaffe kobber kjeler, og en av de største fikk være med meg ned i huset.  

Grunnen for at denne fikk være med meg ned, er fordi jeg har sett  interiørpynt som kunne ligne på kobber, i et par interiørbutikker. Er det slik at kobber er på vei inn igjen?

Jeg har pusset den ihvertfall et par timer, og den ble jo mye blankere.


Ferdig pusset kobber kaffe kjeleKobber kjelen var ganske så sort, så den fikk flere omganger med pussing. Den er ikke noe pen inni, så denne blir bare til pynt. Man bør kanskje ikke drikke kaffe av den heller, da det er kobber?På bildet over ser dere tuten på kaffekjelen. 

På bildet over og under, ser dere lokket på kaffekjelen.

Kaffekjelen er på 3 1/2 liter, som det er merket av på hanken. 
Er det noen av mine lesere som vet om kobber kommer til å bli "hot" på interiørfronten?.


Hvis det er tilfelle, så har jeg funnet ut at jeg ikke kommer til å kjøpe noe av det, etter all jobben med pussingen. Da var det fint å ta ned arvegods fra loftet, slik at jeg fikk pusset og testet det. De to andre kobber kaffe kjelene får bli i esken på loftet. Denne kobber kjelen skal få lov å stå til pynt til den bør pusses igjen, så havner nok denne tilbake på loftet, sammen med de andre. Men den ble jo fin og den er jo ganske tøff:-)

I helgen har jeg fri igjen, og vi skal en tur til broren min. Han fortalte meg at han hadde laget en chaiselong av sne ute, så det skal bli artig å se. Jeg tror han fikk ideen fra min kjære, som hadde laget noe lignende i hagen vår, for et par år siden:-). Været ser lovende ut, så da er det bare å nyte solen i dag. Jeg tar med kameraet, så da får vi se om det blir noen bilder senere. 

Ønsker alle mine lesere en fortsatt god påske, og en flott tur til dere som skal gå eller stå på ski.


Påskeklem fra Anne Line 

2 kommentarer:

  1. Aner ikke om det blir hot- har noe selv i en pose på kottet :) fin ble den da :)

    Fortsatt god påske Anne Line !

    Klem fra Monica

    SvarSlett
  2. Hei, eg har ein liten nettbutikk og eg har teke inn handlaga kopar = kobber-ting frå Nepal, veldig fine ting, synest eg. Kva synest du eller andre som kanskje ser dette?

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...