Idemyldring i nr 9fredag 5. april 2013

Hageblogg treff på Skeidar

Hei alle sammen

I går kveld var jeg på mitt første blogg treff:-). Temaet var herlige hager på Skeidar, Alnabru. Vi ble delt inn i tre grupper, og fikk en flott presentasjon av tre temaer: Hagemøbler, borddekking og interiør. Bildene som ble tatt i går kveld, er dessverre ikke av den beste kvaliteten. Men det ble da noen bilder:-)

Rotting fortsetter på hagemøbler. Det er kommet en del endringer når det gjelder hagemøbler. Noen av endringene er høyden på bord, som er tilpasset for eksempel en sofa. Andre ting er gode stoler i rotting med rygg som kan legges bakover. Under ser dere bilde av en rotting gruppe,  med noen av bloggerne og kanskje noen kunder i bakgrunnen.Rotting gruppe 

Borddekking 

Det ble vist tre forskjellige bord, som var pyntet og dekket av tre forskjellige bloggere.  

Bord  nr 1Bildet av bordet over er stylet av Anette Willemine Solheim med bloggen Sunhome. Anette hadde også lagt et pledd på hver stol, i fargen dus rosa. 


Bord nr 2 Dette bordet er stylet av Susanne Bjerke med bloggen blanke ark. Legg merke til de artige putene med litt skarpere farger enn det duse. 


Bord nr 3Dette bordet over er stylet av Maia, med bloggen fabelaktive. Hun har kompensert det romantiske, med blant annet tøffe og røffe fat, istedenfor brikker eller løpere. Legg også merke til det artige bordkortet med navnet på boken. Så kreativt. Jeg falt nok mest for bord nr 3 og nr 1. Disse synes jeg var så nydelige, og det er fordi de er etter min smak. 


Maritim borddekking fant jeg også.Dette serviset fant jeg nede i 1 etg på  Skeidar. De har det i fargen blå og grå, ut i fra jeg så. Jeg fikk litt green gate design følelse av dette. Jeg så ikke på prisen, men jeg kan tenke meg at det er billigere enn green gate serviset. 


Noe Interiør 

Det er mye forskjellig å velge på. Selv tok jeg kun et par bilder i forhold til det maritime. 
Etter presentasjonen

Etter en flott presentasjon av de forskjellige temaene, ble det også servert tapas. Jeg tok dessverre ikke noen bilder av maten, men det var mye godt og mange nye smaker for min del. 

Jeg fikk også snakket med noen andre koselige bloggere, som jeg dessverre ikke husker bloggene til. En av de fikk jeg gode tips på objektiv til kameraet. En annen blogger har butikk på Sundbytunet på Jessheim. Jeg tror bloggen hennes heter Herlige hjem.

 Flotte goodie bagger/poser ble det også til oss som stilte opp. Den flotte posen inneholdt blant annet : piknikveske, lys av forskjellige slag, en rottinglykt, et Shade seil, bord brikker av lin, glasskrukke/vase av merket Signatur og et par søte flasker av noe godt drikke. 


Litt tid til shopping ble det også 
Vi fikk 25% rabatt på det vi handlet denne kvelden. For meg så ble det litt maritime ting, som jeg skal ha på hytta.  


Mine refleksjoner i ettertid.

Det var en kjempe koselige kveld og artig å være med på et slikt bloggtreff. Neste gang må jeg nok ta med en notatbok, slik at jeg kan få med navnene på de som står for presentasjonen, og navnet på andre bloggere jeg prater med. Dette bloggtreffet falt i smak. 


Tiden flyr når man sitter å blogger. Nå må jeg gi meg for i dag, fordi jeg snart skal på jobb.


Ønsker alle mine lesere en flott helg. Selv så skal jeg jobbe. 


Klem fra Anne Line   3 kommentarer:

 1. Hei igjen! Og takk for i går :)
  Håper du finner et objektiv som dekker ditt behov! Men et lyssterkt 50mm er definitivt et godt kjøp..

  Håper helga blir fin!
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 2. Nice pictures.

  LG Grace www.zeit-fuer-dich.blogspot.de

  SvarSlett
 3. Mye fint; TAKK til deg!

  Jeg er interessert i interiør, men ikke i trender. Vil ikke ha noe som "alle andre" har. Min stil er høyst personlig.

  Ønsker en fortsatt fin lørdagskveld ^^,

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...