Idemyldring i nr 9mandag 29. april 2013

Hytte tur

God mandag alle sammen. De to siste helgene har vi vært på hytta. Det har vært et fantastisk vær begge helgene, og vi har storkost oss. Forrige helg ble det også grilling for første gang. Jeg tror naboen Christer ble inspirert, fordi han grillet rett etterpå:-). 

Det har blitt en del materialkjøp på Byggmax i Karlstad. Så nå er det ganske klart for å starte restaurering. Det skal blant annet dreneres, legge opp strømmen bedre, restaurere tak i jordkjelleren, og mulig etterisoleres og males +++. 
Jeg har også shoppet litt til hytta inne. Ved siden av all shoppingen, ble det mye kos. 

Hytte bilderVannet fra Venern, er ikke koblet på enda, og det fungerer greit med medbrakt vann, samtidig skal det bli godt å få koblet det på.  


 Spisestuen
Ny lampe i  vinduet og en seilbåt til pynt har blitt kjøpt inn. Lampen kjøpte jeg på Claus Olsson og seilbåten er fra Skeidar.


Andre innkjøp


På lørdag var vi en tur i Karlstad sentrum, og jeg var innom et par interiørbutikker. Disse vin eskene var så fine, så de ble kjøpt inn fra butikken Noll 54.  

Is bøtte.


 På varme soldager passer denne godt. Her kan vi fylle i isbiter og ha kaldt drikke på hytta. Denne kjøpte min kjære på Netthandle. 

Jeg ønsker dere alle sammen en riktig så fin uke. Nå skal jeg få trent litt, før det bærer av gårde til kveldvakt i dag. 


Klem fra Anne Line

2 kommentarer:

  1. Det er så fint på hytta deres og de vin kartongene var helt etter min smak :)

    Ønsker deg en flott uke

    Klem Monica

    SvarSlett
  2. Dette ser utrolig koselig ut :)!

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...