Idemyldring i nr 9torsdag 4. oktober 2012

Anne Line har kjøpt hytte i Sverige

Hei-sann alle sammen. Nå har jeg kjøpt meg en hytte i Sverige. Min kjære far døde for et par år siden, og jeg har undret meg på hva  arvepengene skulle investeres i. 
Nå er valget tatt og det ble hytte i Sverige, i Hammarø kommune på Rud, 15 min unna Karlstad. Hytten ligger et par hundre meter fra sjøen Venern. 


Bilder fra sommerhytta


På hytta er det to innganger. Foreløpig har jeg brukt den ved verandaen på venstre side, men ønsker etter hvert å bruke den på høyre side av hytta. 


Her er inngangen fra verandaen. Det høye gresset som dere ser skjuler trappen. Det har jeg fått klipt ned, og det ble mye bedre og mer åpent. Bilder av glass verandaen. Blomstene foran har jeg også fått klipt ned.
Det er soverom innenfor det lange smale vinduet på venstre side. Vinduet ved siden av glassverandaen er det stue. 
Her står jeg å tar bilder i nærheten av plattingen som dere ser under.
Gjestestue på høyre side


 Jeg har ikke tatt flere bilder av gjestestuen. Gjestestuen inneholder en stue/spisestue, kjøkken og et soverom. 
På venstre side av gjestestuen, er det mulltoalett, en dusj og vask. 
Som dere ser er stein hellene gjengrodde, så det er en del jobb å gjøre.


Bli med inn  å se da vel:-) Innsiden av glassverandaen. Disse møblene sto her når jeg kom. Den hvite krakken skal jeg ha ved spisestue bordet mitt som er hvitt. Den skal jeg ta med etterhvert. Lokket på krakken har jeg tatt med hjem, for å trekke om og få litt tykkere skumgummi på. Lampen skal jeg også skifte ut. Deilig med varme over vinduene, når det er høst og litt kjølig ute. 


Her er stuen. Må være ærlig å si at jeg ikke helt likte mønsteret på tapeten, så noe skal jeg gjøre her. Dette rommet skal jeg bruke som spisestue. Bildet er tatt fra stuen og inn mot kjøkkenet. På venstre side ved den åpne døren er glassverandaen. Her står jeg mellom stuen og kjøkkenet og tar bilde av gangen. Dette er den andre inngangen. På høyre side er det et lite soverom og et litt større på venstre side.

Soverommet på venstre side. Har fått kjøpt en kunstrotting gruppe. To seters sofa, bord og to slike stoler som dere ser her, på salg på Aurskog. Her koser jeg meg foran peisen på kvelden. Jeg hadde bare plass til den ene stolen i bilen. Jeg tenkte å ha kunstrottingmøblene i glassverandaen. Hva tenker dere om det?


Min kjære kjøpte en koffert med elektrisk verktøy til meg. Denne hadde jeg med på hytten. Noe måtte jeg gjøre på kvelden etter Ikea turen, så da var det bytting av håndtak på kjøkkenet. Fra sort(som dere ser på høyre side) til stål ble det. Her er jeg halvveis ferdig. Jeg syntes de sorte håndtakene tok for mye fokus. Jeg har også lyst å male flisene hvite. 


En del arbeid blir det å gjøre fra våren igjen. Jeg har lyst å male hytten utvendig også. Da blir det ikke den lille røde stugan, men mulig hvit med lyse grå detaljer. 
Har dere gode tips/ideer, så tar jeg gjerne i mot det med stor takk, både når det gjelder utvendig og innvendig. 

Ønsker alle mine lesere en flott dag videre. Nå er det snart helg.

Klem fra Anne Line


  

4 kommentarer:

 1. Monica Engebretsen4. oktober 2012 kl. 15:32

  Så koselig, Anne Line. Her får dere det fint:o)

  SvarSlett
 2. Grattis med Torpet :) det er koselig der blir det mye mys :) synes den er skikkelig fin rød jeg- hadde aldri skiftet farge på den !

  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Hei Anne Line :)
  Kom over bloggen din her via en annen
  blogg, og tenkte jeg skulle legge
  igjen et lite spor... Spennende blogg
  som jeg gjerne vil følge videre, så
  jeg la meg til som følger her hos deg
  - ønsker deg en fortsatt fin uke....
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. hei og takk for hyggelig ord inne hos meg :-)
  jeg kjente litt på misunnelsen ...jeg vil også ha hytte i sverige, men ingen arv så vidt jeg vet....får satse på lotto ;-)

  klem tone

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...