Idemyldring i nr 9mandag 10. desember 2012

Foto dame veske

Når man begynner å få noen fotoobjekter, er det greit å ha en fotoveske/bag. Jeg har lett etter dette en stund, og nå har jeg endelig funnet den rette for meg. De fotoveskene jeg har sett på i butikken, har vært lite feminine og kjedelige etter min smak. Kelly Moore fotovesker fant jeg gjennom en blogg, som jeg dessverre ikke husker navnet på. 
Denne er perfekt tilpasset damer. Eller hva synes dere? 

Kelly Moore fotoveske
Vesken innvendig

Jeg har lagt to objektiver i vesken og en hvit lommebok. Det er også god plass til kameraet. Siden jeg tar bilde av vesken med kameraet, får jeg selvfølgelig ikke lagt det oppi og vist dere. 

Som dere ser er det flere rom i vesken. Skilleveggene med borrelås, kan man forandre etter hvilke størrelse man vil ha på hvert rom. Det er muligheter med fire adskilte rom. 

 Veggene mellom er godt polstret og borrelåsen sitter godt. Samtidig likte jeg fargen inni også jeg. Ønsker du å se flere modeller av fotovesker, kan du gå inn på fotobag.no. Der har de flere farger og i forskjellige størrelser også. Helt nederst på siden som de har, kan du se video der de viser frem veskene. 
Grunnen for at jeg skriver hvor jeg fant vesken, er fordi jeg har lett i nesten et år, og fant den selv gjennom en annen blogg. Så her er et tips til oss damer, som liker å være litt feminine:-).
For min del, vil det bli lettere å ta med kamera med objektiver og annet man trenger i en veske. Samtidig slipper jeg å bære på to vesker. Genialt tenker jeg. I dag har jeg blitt eier av Kelly moore veske. Hva synes dere om fotovesken?


Ønsker alle mine flotte lesere en fantastisk flott foto tid fremover. 

Adventsklem fra Anne Line


2 kommentarer:

  1. Den er virkelig fin Anne - Line, og et nydelig for :)Den blir du nok veldig glad i.

    God førjulstids klem fra Monica

    SvarSlett
  2. Ja det var en flott veske, en slik kunne jeg også tenkt meg. Selv om jeg ikke har så fint kamera og så mye utstyr som deg. Fortsatt god uke:)

    Klem fra Eli

    SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...