Idemyldring i nr 9lørdag 15. desember 2012

Hva er i min adventskalender ?

God lørdag til dere alle, og igjen tusen takk for hyggelig kommentarer jeg har fått på bloggen min.

Nå har jeg åpnet 15 stykker av gavene i adventskalenderen,  som jeg fikk av min kjære. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele noen av gavene jeg har fått med dere. 

Noen adventsgaver i min kalenderEn lip balsam for leppene er kjekt å ha på vinterstid, da luften er tørr.  En god kopp te på kvelden varmer i denne kulden som har vart i noen uker i år. Denne kusmi teen har jeg ikke smakt enda, men den er sikkert god:-)
Håndkrem som er paraben free. Denne kommer også godt med i kulden og den tørre luften. I år har jeg fått litt eksem på hendene grunnet tørr luft, så denne er allerede i bruk:-)


 

Et stjerne sjal/sjerf fikk jeg på Lucia dagen. Dette sjalet er delt i forskjellige farger, og i både små og store stjerner. Min kjære kjenner meg godt og vet hva jeg liker:-). Dette kommer jeg nok til å bruke mye. 
Pastiller med sitrongress og mint smak. Disse smaker nydelig og minner meg litt om Thailand:-). God ånde må man jo ha på vinterstid:-)
Nå har dere fått noen smakebiter av min adventsgave kalender. 
Til de andre som har fått en lignende adventskalender, ønsker jeg svært gjerne at dere deler noen gode gaver med meg. Hvilke andre gaver kan være kjekt å få i en adventskalender til oss voksne, når det gjelder både menn og kvinner?
Til dere menn der ute som leser dette og kanskje ønsker å gi sin kjære en adventsgave kalender neste år. Her er noen gode ideer/ tips til dere. 

Denne helgen er det jobbe helg for meg. Jeg har en flott turnus med arbeid hver 4 helg. I helgene jobber jeg fra 12.00-20.00, og det er godt å ha en slik arbeidstid.  Så nå må jeg gjøre gjøre meg i stand til jobb og få måket litt snø også:-)

 
Ønsker alle mine lesere en flott lørdag
Desemberklem fra Anne Line

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har fått i kalenderen din. Her hjemme er det bare ungene som får kalendergaver. Kanskje vi må gjøre om på det til neste år. :)

  Ha en riktig fin 3. søndag i advent. :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har fått- du har en flink mann på mange måter :)

  Ønsker deg en fin førjulsuke

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Fine gaver. Så koselig å få en slik kalender, heldiggrisen:)
  Ønsker deg og dine en riktig god jul.
  Klem fra Eli

  SvarSlett

Tusen takk for den koselige kommentaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...